fbpx

Aleksandra Pankowska

dietetyk

Absolwentka Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie na kierunku„Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, specjalizacji: Żywienie Człowieka”. Chcąc poszerzyć swoją wiedzę z zakresu dietetyki i żywienia klinicznego ukończyła studia podyplomowe na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym z „Dietetyki w Chorobach Wewnętrznych i Metabolicznych” oraz „Dietetykę Kliniczną” na Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku. Swoją praktykę zawodową zdobywa pracując w Samodzielnym Publicznym Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Szczecinie z Pacjentami przed oraz po przeprowadzonych zabiegach z zakresu chirurgii bariatrycznej i metabolicznej. Swoją pracę opiera na rzetelnej wiedzy, najnowszych doniesieniach naukowych, jak też biorąc udział w licznych konferencjach/szkoleniach z zakresu żywienia człowieka i dietetyki.

Masz dodatkowe pytania?

Wyślij formularz

Szybki kontakt